Четверг, 25.04.2024, 16:22 Приветствую Вас Гость
"РУБЕЖ"

Неофициальный     сайт
ветеранов    Афганистана


г.Рубежное. Луганская область

Меню сайта
ВПО "РУБЕЖ"

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2018 » Февраль » 1 » У родині не без виродка
12:04
У родині не без виродка


   Незважаючи на те, що хлопці з усієї України виконують свій обов'язок - захищають наші землі, серед них є паршиві вівці, які на хвилі військової операції намагаються нажитися за рахунок тих, хто проживає в зоні АТО, а також не упускають можливості познущатися і показати свою перевагу.
Кілька таких випадків сталося нещодавно, в січні, у місті Попасна. П'яні солдати вривалися до помешкань сплячих людей і погрожували їм зброєю. Кілька жінок були поранені. Дебоширів затримали, але здоров'я літнім жінкам вже не повернути. Буквально днями в Бахмуті затримали військового, який викрав автомобіль у місцевого жителя. І таких правопорушень безліч.
   Виродки, що порочать звання військовослужбовця, практично завжди затримуються правоохоронцями. Але саме через такі випадки у місцевих мешканців складається не дуже добре ставлення до наших захисників. Сепаратисти відразу підхоплюють ці повідомлення і виставляють наші війська в зовсім непривабливому світі.
   Повторюся, такі випадки не поодинокі, може варто командуванню краще стежити за своїми підлеглими? Заборонити вживання алкоголю? Адже в основному всі злочини скоюються в алкогольному сп'янінні. Пора підвищувати повагу людей до нашої армії, звільнивши землі від окупантів в очах місцевих жителів наші солдати повинні виглядати героями, а не купкою злочинців, які кошмарили їх протягом усього військового конфлікту.

Просмотров: 252 | Добавил: us4myc110388 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Календарь
Друзья сайта


Российский Союз ветеранов Афганистана



Союз ветеранов Афганистана Кустанайской области



Наша кнопка


Код банера

Copyright MyCorp © 2024 Бесплатный конструктор сайтов - uCoz